For the last time...

Det här är Boo's sista inlägg i den här bloggen. Under några veckor har ni fått äran (?) att följa mig under kursen Medier och Samhälle och de ämnen som har diskuterats under kursen, men nu har slutet kommit. Föreläsningarna under kursen har alla behandlat ämnen som i hög grad är aktuella för oss mediestudenter och jag kan tycka att kursen har öppnat några fler hål i hjärnan och fått oss alla att reflektera över de ämnen som tagits upp.

I bloggen har ni kunna följa mig och de föreläsningar vi haft under kursen och med dem som utgångspunkt har jag diskuterat mina egna tankar och även litteratur som jag anser ha varit relevant för de resonemang som förts. Denna typ av examination var någonting helt nytt för mig och det känns skönt att få testa någonting annat efter den stora mängden salstentor på BBS. Sen är det ju faktiskt rätt kul att blogga också! 

Jag har inte mycket mer att säga, hjärnan blir ofta tom när en kurs har tagit slut för att göra lite plats till nästa. Så nu tackar jag för mig och önskar en angenäm läsning!


/Maria
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0